Despre noi

 

A&G Prodexim | Aracet

A&G Prodexim – Producator de aracet. Clientii nostri ne-au inspirat sa crestem.

Frame Right

A&G PRODEXIM | Aracet – este unul dintre cei mai importanti producatori si distribuitori de aracet din Romania. Din 2002 producem si comercializam adeziv profesional tip aracet pentru industria tipografica utilizat in caserare manuala, semiautomata, automata si legatorie, precum si industria tuburilor, coltarelor si paletilor din carton.

Suntem mândri că, în cei peste 11 ani care au trecut de la intrarea A&G PRODEXIM pe piata adezivilor de tip aracet, am pus calitatea pe primul loc şi am venit în întâmpinarea dumneavoastră cu cele mai potrivite produse. Ne-am exprimat încrederea în potenţialul pieţei şi ne-am început activitatea ambiţioşi şi responsabili, cu obiectivul de a ne afirma drept un producator stabil si de incredere.

Din 2007 ne-am extins capacitatea de productie si implicit si gama de produse pentru a raspunde cererii tot mai mari din industria lemnului, industria textila sau din constructii.

In 2010 cererea venita din partea clientilor nostri din Italia si Franta a impus o noua extindere a procesului de productie aracet prin deschiderea unei noi hale de productie in judetul Arges , si achizitionarea de noi utilaje.

Dincolo de productia de adezivi

Tehnologia din dotare si propria retea de distributie ne ajuta sa oferim clientilor nostri servicii complete la pret de producator, livrate oriunde in tara in maxim 48 de ore.

Comunicarea, contactul permanent cu clientul si consilierea lui sunt principii fundamentale ale companiei, iar rezultatele vin sa intareasca acest aspect.

Atitudinea unui partener pe termen lung

La baza cresterii noastre stau relatiile de durata cu cei peste 250 de clienti fideli ai A&G Prodexim la ora actuala. Dincolo de preturile excelente pe care le oferim, clientii nostri sunt dovada vie a unei atitudini de partener pe termen lung pe care o avem.Creativitatea, îndrãzneala, dinamismul, deschiderea, grijă pentru detalii, consecvenţa definesc A&G Prodexim în tot ce face.

O atitudine pe care va invitam sa o descoperiti in flexibilitatea conditiilor de plata, promptitudinea livrarii, calitatea suportului tehnic si in toate aspectele care credem noi ca fac diferenta intre un simplu furnizor si un partener de cursa lunga.

aracet

 

 

“Ne propunem sa excelam in tot ceea ce facem si ne straduim permanent sa devenim un partener cu care se poate lucra usor si cu incredere.

Aceste angajamente ne vor permite sa aducem valoare pe termen lung partenerilor nostri.”

– Angelin Popescu – Director General A&G Prodexim

Top