Aracet Profesional | A&G Prodexim

 

Industria Tipografica

Aracet pentru industria tipografica

Producem si comercializam aracet pentru caserare automata , semiautomata , manuala , pentru legatorie , legatorie de arta,pentru realizarea tuburilor , coltarelor si paletilor din carton, servetele si multe altele.
 

Industria Lemnului

Aracet pentru industria lemnului

Producem si comercializam gama de adezivi D1 , D2 , D3 si D4 , pentru lucrari de tamplarie , pentru parchet , mobilier de gradina, si multe altele.
 

Aracet pentru constructii

Aracet constructii si amorse

Va punem la dispozitie aracet pentru constructii ,cu rezistenta marita la priza, amorse acrilice si aracet pentru tapet. Producem o gama larga de adezivi profesionali de tip aracet.
 

Aracet pentru textile

Solutie pentru apretat

Va punem la dispozitie solutie pentru apretat , pentru rezultate optime in domeniul curatatoriilor. Garantam cea mai buna calitate a rezultatelor in procesul de apretare a textilelor.

alcool izopropilic

Alcool Izopropilic

Alcool 99.9% puritate

A&G Prodexim pune la dispozitia clientilor alcool izopropilic folosit in industrie la degresari si curatiri in telefonie mobila, tehnica de calcul, mecanica fina, imprimante, copiatoare, etc. Alcoolul izopropilic este folosit de asemenea in industria lacurior si vopselelor, in cosmetica,la cerneluri.

Aracet pentru stupi AG D3 – AG D4

Aracet folosit in apicultura

Aracet pentru stupi D3-D4 este ideal datorita calitatilor lui de a rezista foarte mult in timp in intemperii (ploaie , frig , caldura). Aracet pentru stupi potrivit in apicultura si pentru impermeabilitatea lui , caracteristica ce ofera o calitate excelenta a stupilor realizati.

 

DE CE NOI ? In anul 2002 am infiintat societatea A&G PRODEXIM avand ca principal obiect de activitate producerea si comercializarea de adezivi profesionali utilizati in industria tipografica. Din 2008, ca urmare a diversificarii cererii venita din partea clientilor, am lansat in productie gama de aracet din clasele D1,D2,D3,D4 avand ca domeniu de aplicare industria lemnului,a mobilei in general. Acoperirea cererii si din acest segment de piata a facut ca societatea noastra sa fie remarcata la nivel national. Obiectivul principal A&G Prodexim este adaptarea la nevoile clientilor.
Astfel , personalizarea produselor este o necesitate pentru noi si un avantaj major pentru dumneavoastra. Produse de maxima calitate inseamna pentru dumneavoastra o productie sigura si viabila. Producem adezivi in functie de nevoile dumneavoastra.

 

Top